StepNpull

17.3.2020

Hygiene er viktig for oss nordmenn. Flere og flere offentlige steder har berøringsfrie punkter og dispensere med håndsprit for å øke hygienen. Men fortsatt berøres det skitne håndtaket på døren. Hvorfor skal man egentlig det? Med StepNpull® åpner man døren med foten. Dermed unngås direkte kontakt.

StepNpull® er en helt ny måte å åpne dører på! Åpne døren ved å kun bruke foten din. Bare trå på beslaget og dra med foten.

Produktet er en en stor suksess i U.S.A. - og nå kan du snart se StepNpull® i Norge. Tilgjengelig i tre stilige farger.

DET SISTE STEGET INNEN TOALETTHYGIENE

Hygiene er viktig for oss, og kanskje viktigere nå en det noen gang har vært. Flere og flere offentlige toaletter har berørings frie vasker og dispensere for å øke hygienen. Men etter man har vasket hendene må man fortsatt berøre det skitne håndtaket på døren. Hvorfor skal man egentlig det? Med StepNpull® åpner man døren med foten. Dermed sikrer man at dine besøkende får et 100% berørings-fritt alternativ når de forlater toalettet. "Simply step and pull, it's that easy!"

VIL DØRENS VEKT PÅVIRKE STEPNPULL®'s FUNKSJON?

Vekten av døren er ikke en faktor, men heller hvor mye motstand dørlukkeren/dørpumpen gir. Dørlukkeren/dørpumpen er enheten montert på toppen av døren og festet til veggen, og den som fungerer som en automatisk dørlukker. Den er også ansvarlig for å kontrollere hvor mye kraft som kreves for å åpne døren. Hvis en innvendig dørlukker/dørpumpe har en lukkestyrke på mellom 3-6 EN (Europanorm), så vil brukeren lett kunne åpne døren med foten ved hjelp StepNpull®. Hvis imidlertid en overdreven mengde kraft kreves for å åpne døren, bør dørlukkerens motstand reduseres.

HVORDAN BRUKER JEG STEPNPULL®?

Vi mennesker er vant til å åpne en dør med hendene, så de første par ganger kan føles litt uvant. De fleste brukerne tilpasser seg raskt, og deretter bruker StepNpull® hver gang de ser produktet.

  1. Når du nærmer deg døren, plasserer kroppen din som om du skulle bruke dørhåndtaket.
  2. Hvis du vanligvis bruker venstre hånd til å trekke dørhåndtaket, bruk da venstre fot til å åpne døren. Hvis du vanligvis benytter høyre hånd til å trekke dørhåndtaket, benytt da den høyre foten.
  3. Plasser foten på toppen av StepNpull®, trykk ned akkurat nok til å få trekkraft.
  4. Trekk foten og benet tilbake som om du tar et skritt. Bare trykk og dra med foten.
  5. Med en vanlig dør vil du problemfritt oppnå nok kraft til å svinge døren åpen.
  6. Avhengig av sko-type, kan det være lurt å prøve forskjellige vinkler eller posisjoner for å finne den som gir best grep.

HVOR LANG TID TAR DET Å INSTALLERE STEPNPULL® OG HVILKE VERKTØY BEHØVER JEG?

Vi anbefaler å bruke en elektrisk skrutrekker når du installerer på en tredør, selv om en vanlig skrutrekker vil fungere. En drill er nødvendig når du installerer på en metalldør. Med de riktige verktøyene vil installasjonen vanligvis ta mindre enn 5 minutter per dør.

HVA ER INKLUDERT I PAKKEN?

Hver StepNpull® døråpner pakkes separat og inkluderer følgende:

  1. En StepNpull® døråpner
  2. Obligatoriske festeskruer
  3. Installasjonsveiledning
  4. Et klistremerke/illustrasjon for den aktuelle døren.

Importørens hjemmeside :http://www.stepnpull.no/

Slik bruker du StepNpull: http://www.stepnpull.no/instruksjon

Hovedkategori:
Bygg
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser