PRESSEMELDING: PATENT PÅ VERDENS FØRSTE CYBERBIOMETRISKE ID-NØKKEL, CYBI ID-NØKKEL

24.11.2020

PCU lagrer eller sender aldri brukerens faktisk biometriske data. PCU har ikke noe minne for lagring av brukerdata, så dersom den skulle kommer på avveie, inneholder den ikke noe sensitiv data om brukeren. Men en ny PCU så kan man da registrere seg opp igjen og får sikker tilgang.

Cybi-ID-nøkkel er en liten, håndholdt, universell og autonom smart computer, som kommuniserer trådløst ved hjelp av standarder som NFC, Bluetooth, WIFI, ZigBee, RF, 4 / 5G.
Alle Cybi-ID-nøkler er elektronisk/mekanisk identiske, men integrert med en hemmelig magisk PSN-løsning,
"et nåløye" som gjør alle enheter unike og skaper dobbelt unike Cyberbiometriske ID-avtrykk av brukeren.

Cybi-ID-nøkkelen leser en genetisk verdi av brukeren for så automatisk å
generere brukerens tilsvarende Cyberbiometriske ID-avtrykk.
Dette Cyberbiometriske ID avtrykk sendes videre for å autorisere brukeren for bruk av sitt utstyr, sine internettjenester,
nettbank, åpne dører, starte bilen osv. Cybi-ID-nøkkel er den første og eneste patenterte personlig, skimmer, hacker og tyverisikker digital ID-nøkkel som finnes.

En Cybi-ID-nøkkel kan beskytte front-end utstyr fra nettangrep, falske e-poster og hackerangrep, utstyr som bl.a. PC, smarttelefoner og serverterminaler.
Cybi-ID-nøkkel beskytter oss også mot avlytting og mot å finne utstyret overtatt av hackere ved å erstatte alle de usikre løsningene vi i dag bruker til nettjenester, nettbank, trådløs betaling, åpne dører og starte biler.

Den patenterte Cyberbiometriske magiske løsningen kan også lisensieres (- Software as a Service-) for å tilføre Cyberbiometrisk personsikkerhet til andre smarte digitale-ID-løsninger.

Cybi-ID-nøkkelen produsert som en autonom Cyberbionisk sikkerhetsbrikke kan da monteres på enheter som smarttelefoner, PAD-er, PC-er og smarte-enheter. Cybi-ID nøkkel-brikken vil da kunne beskytte brukeren mot uautorisert misbruk av sitt utstyr, når det blir brukt som nøkler til porter, dører, biler og tjenester.

Avanserte AI-utgaver av Cybi-ID-nøkler, som leser både våre biometriske og Cyberbiometriske avtrykk, vil være en viktig brikke i å stoppe en "digital Cyberangrep pandemi", som lammer banker, næring og offentlige etater. I vårt moderne, digitale og pengeløse samfunn vil vi raskt gå tom for de mest nødvendige varer under en digital pandemi.

En global forenkling og personlig allmenn sikkerhet oppnås først når alle kan velge å bruke en Cybi-ID-nøkkeltype løsning for det meste.

Vi har nå blitt tildelt de nødvendige nasjonale og internasjonale patenter på våre Cyberbiometrisk oppfinnelser:
Derfor vil vi skape et avtrykk i den internasjonale digitale sikkerhetsindustrien, hvor vi kan bidra til en langt tryggere personligdigital fremtid for alle.

Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med undertegnende for utfyllende informasjon.

https://pcu.no/
https://pcucompany.com/https://www.youtube.com/watch?v=Cwfog9YNjWg

Fremtiden & nøkkelen ligger hos deg!

CEO, Styreleder
PCU Company AS
harald@pcu.no
+47 41 56 76 64


Harald Marthinussen  
harald@PCU.no
www.pcu.no

Hovedkategori:
Produktomtale
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser