Park & Bymøbler

13.6.2021

Park & Bymøbler er en norsk leverandør og produsent av møbler til urbane uterom, offentlige og private. Vi produserer våre møbler hovedsakelig i stål men med noe innslag f.eks. Kebony, cortenstål og aluminium. Park & Bymøbler er en del av Toolpack AS, og holder til på Holmen i Drammen.

Park & Bymøbler er en norsk leverandør og produsent av møbler til urbane uterom, offentlige og private.
Vi tar mål av oss til å bli en solid, seriøs og profesjonell aktør i markedet "uterom" som aktivt kan konkurrere om offentlig og private oppdrag, basert på vår helnorske produksjon og kvalitet.

Med våre produkter håper vi at Arkitekter, Gårdeiere samt kommunale og statlige prosjekter, vektlegger kortreise Norske produkter i fremtidige leveranser. Selvfølgelig dreier dette seg også som å sikre lokale arbeidsplasser i Drammens regionen og ellers fremtidige utvidelser av disse over tid.

By -møbler spiller en sentral rolle i de offentlige uterommene.
Med rett design er de med på å gjøre uterommene tilgjengelige, nyttige og berikende for samfunnet.

Park & Bymøbler produserer møbler for urbane uterom, offentlige og private. Vi produserer park- og bymøbler hovedsakelig i stål med innslag av andre materialer som f.eks. Kebony treverk, cortenstål og aluminium. Vårt ønske er å være med på å gjøre urbane uterom tilgjengelig og funksjonelle for alle. Derfor har vi fokus på universal utforming og tilgjengelig design.

Som produsent har vi som en del av Toolpack AS over 50 års erfaring med møbel- og stålproduksjon.
Vi er stolte av å produsere våre møbler i egne lokaler i Drammen. Dette gir oss god kontroll over alle produksjonsleddene, og gir store muligheter for tilpasninger og skreddersøm. Vi har fokus på en bærekraftig produksjon av bærekraftige møbler. Vår bedrift er Miljøfyrtårn-sertifisert og treverket vi bruker fra Kebony er FSC-sertifisert og svanemerket.

GreenLine Luna piknikbenker i galvanisert stål og Kebony – Circle K Kongsbergporten

Plantekasser i galvanisert stål - Circle K

Vårt design skal være spennende, inkluderende og varig.
Vi designer møbler med omsorg for miljøet og menneskene som lager og bruker de.
Vårt hovedfokus er bærekraftig og tilgjengelig design.

Vi mener at design betyr mye. Det ønsker vi å vise med våre produkter. Vi vil være med på å gjøre offentlige rom tilgjengelig og til glede for alle. Norske myndigheter har satt som mål at Norge skal være universelt utformet i 2025 og Likestillings- og diskrimineringsloven fra 2018 er et av midlene for å nå dette. Målet er miljøer og løsninger som er tilgjengelig og fungerer godt for alle mennesker, ikke ulike løsninger for ulike mennesker. Dette synes vi er en viktig og spennende tanke å ta med oss når vi designer våre produkter.

Å produsere møbler med omsorg for miljøet og menneskene innebærer å produsere bærekraftig og velge materialer som ikke skader miljøet helt fra utvinning til bruk. Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. Vi produserer kvalitetsprodukter for offentlige uterom som er laget for å tåle nordisk vær og vind i lang tid. Produktene produseres i Norge, med nordisk stål og Kebony treverk som er både FSC-sertifisert og svanemerket. Alt dette gir til sammen møbler med god kvalitet, lang levetid og bærekraftige materialer.

Vårt design er gjennomtenkt med tanke på sikkerhet, ergonomi, funksjonalitet, vedlikehold, holdbarhet og miljøet.

For mer info. https://parkmobler.no/

Tlf: 32 21 51 40

salg@parkmobler.no

Besøk oss gjerne på Holmen i Drammen.

Svend Haugsgt. 11
3013 Drammen

Hovedkategori:
Produktomtale
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser