Naivt å tro at det meste av arbeidslivs-kriminaliteten kommer fra våre naboland i Øst?

27.3.2019

Er det naivt å tro at det meste av arbeidslivs-kriminaliteten kommer fra våre naboland i Øst? Å bruke ressurser i et samarbeid med de landene man tror kjeltringene vil komme fra i fremtiden. Straffer vi da uskyldige mennesker og foretak med en forskuddsstraff..

Er det naivt å tro at det meste av arbeidslivs-kriminaliteten kommer fra våre naboland i Øst? Å bruke ressurser i et samarbeid med de landene man tror kjeltringene vil komme fra i fremtiden. Blir som å straffe noen i dag, for noe kriminelt de kan begå i morgen. Om muren blir synlig eller usynlig er vel egentlig et fett. De største aktørene på dette området er allerede på innsiden av muren. "Men de er Norske" Og har vært her hele tiden. (De er på listen de 100 største).

Bak en skinnende Logo og flotte fasader fattes avgjørelser som ikke tåler dagens lys. Man skulle tro at Statlige prosjekter var unntaket, men nei. Vi har flere "registre" som skulle sikre oss mot useriøse aktører. Og de som har vært mest åpen for disse og snakket varmt og villig. Er kanskje de mest useriøse. De har også krevd at alle som ønsker å bli leverandør, plikter å søke om medlemskap i et leverandørregister. Men dessverre så har det vist seg at de selv omgår også dette registeret. "Lojalitet" Overfor Byggherre og tredjepart.... Tja, det står jo noe om dette i kontrakten de har signert. Men vet de hva det egentlig betyr? Og hvilket ansvar dette innebærer. Ved flere tilfeller, og vi kunne nevnt mange hvor øverste ledelse er sterkt involvert. Protokollførte møter hvor tid, sted, og agenda er notert.

Ref.Byggeindustrien:

http://www.bygg.no/article/1388824

Hovedkategori:
Arbeidsmiljo
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser