LockR Cylinder

31.7.2019

LockR Cylinder - Nøkkelfri adgang til alle bygg LockR Cylinder er låssylinderen fra RCO Security som forenkler låseprosessen og øker sikkerheten. Ved å initiere et adgangskort, brikke eller tag, har man plutselig en enklere hverdag hvor man sparer tid og energi sammenlignet med tradisjonelle nøkler

LockR Cylinder

- Nøkkelfri adgang til alle bygg

LockR Cylinder er låssylinderen fra RCO Security som forenkler låseprosessen og øker sikkerheten.
Ved å initiere et adgangskort, brikke eller tag, har man plutselig en enklere hverdag hvor man sparer tid og energi sammenlignet med tradisjonelle nøkler.
LockR Cylinder er enkel å bruke og har flere innstillinger tilpasset dine behov. Skal du håndtere en bygning med mange dører, vil man dessuten få tilgang til verdifull informasjon om inn- og utpassering man ikke ville hatt ved bruk av vanlige nøkler. Dersom adgangskort går tapt er det heller ikke nødvendig å skifte låssylindere, kun slette tilgangen på det tapte kortet.

LockR Cylinder er ikke bare enkel å bruke, men har også svært brukervennlig installasjon og administrasjon. Enheten er offline, hvilket betyr at den kan installeres og brukes som en kortleser uten å være fysisk koblet til systemet via kabel. LockR Cylinder passer til de aller fleste dører og kan benyttes i alt fra dører i leiligheter og bofellesskap til boddører og tekniske rom, hvor det er installert et RCO adgangskontrollsystem. Batteribytte skjer enkelt fra utsiden av døren og sylinderen vil blinke når det er tid for å bytte. Ønsker du mer informasjon om denne smidige løsningen kan du følge linkene under:

https://www.rco.se/no/produkter/adgang/lockr-cylinder/

Hovedkategori:
Produktomtale
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser