Kryptovaluta tar nattesøvnen fra Innbyggerne på Dale

5.7.2018

Vaksdal kommune beklager overfor egne innbyggere og har kontaktet Miljødirektoratet for hjelp i saken. Protester til tross! Et helt sentrum av Dale er i harnisk over en intens støy fra produksjon av krypto valuta! Gjentatte klager til eiere, og

Siste nytt:

Vaksdal kommune beklager overfor egne innbyggere og har kontaktet Miljødirektoratet for hjelp i saken. Protester til tross! Et helt sentrum av Dale er i harnisk over en intens støy fra produksjon av kryptovalutta! Gjentatte klager til eiere, og kommune har ikke ført frem. Støyen går folket på nervene. Sitat, Kurt Ivar Pedersen DNF Hordaland: Her HØRES de NYE arbeidsplassene på Dale. Datamaskinene har her tatt over arbeidsplasser som mennesker skulle ha tjent til livets opphold av. Strømforbruket er hinsides og subsidiert da de får fritak for bl.a EL avgift, denne kan jo husholdningene ta for dem? Klippet fra avisa Hordaland: Nå vil spekulantenes selskap, Kryptovaluta Dale AS, ha enda mer energi. Voldsomme mengder: 120 MW. Det tilsvarer halve maksimaleffekten i Drammen kommune (70.000 innbyggere). Ville du hatt dette bråket i ditt boligområde?

Kryptovalutta AS, ble etablert i de gamle lokalene til Dale Fabrikker AS på Dale i Vaksdal kommune. Etter oppstarten brøt Helvete mildt sagt løs.
En svært irriterende og høy frekvent kontinuerlig støy. Under en lenke som gjengir støy tatt med mobiltelefon, og hvor støyen gjengis tydelig.
Tatt på høylys dag. https://www.facebook.com/100024363731120/posts/218323595656430/Video: Evy Beathe Kvamme.

Vaksdal Kommune beklager en noe sen reaksjon overfor egne innbyggere, og har nå kontaktet Miljødirektoratet i Bergen.

Hovedkategori:
Eiendom
Underkategori:
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser