Bygge/Prosjektleder søkes til Norsk prosjekt på Bahamas

23.1.2019

Erfaring nok til å stå løpet ut på BAHAMAS i 1,5 - 2 år? Formann/Bygge/Prosjektleder søkes.

Erfaring nok til å stå løpet ut på BAHAMAS i 1,5 - 2 år? Formann/Bygge/Prosjektleder søkes. Arbeidende Formann/Byggeleder i Nassau - Bahamas.

Vi søker etter en person som kan være arbeidende formann/byggeleder for å sette opp en enebolig i Nassau, Bahamas. Boligen er tegnet av Atelier Oslo og trekonstruksjonen blir prefabrikkert av Timber i Norge. Huset vil være solcelledrevet og selvforsynt det meste av året med regnvann. Arbeidet vil ta ca. 1-1.5 år, start våren 2019.

Er du eventyrlysten og kan tenke deg et opphold i paradis er dette oppdraget for deg.

Ansvar og oppgaver:

Være på byggeplass hver dag og lede prosjektet. Bestilling av materialer i samarbeid med oppdragsgiver. Koordinering og tilrettelegging for ulike underentreprenører underveis. Sikre god informasjonsflyt og kommunikasjon med oppdragsgiver og alle involverte parter i prosjektet.

Kan du bruke noe tid hos Timber under produksjon av konstruksjonen for å blir kjent med bygget, er det en fordel.

Kvalifikasjoner:

Relevant utdanning/erfaring som tømrer, byggmester, teknisk fagskole eller byggingeniør som behersker engelsk og kan vise til erfaring/referanser fra lignende prosjekter. Praktisk erfaring fra byggeplass, organisere og lede arbeidet på en effektiv og god måte. Tverrfaglig forståelse av byggetekniske fag. Grunnleggende datakunnskaper og kjennskap til relevante dataprogrammer for bransjen som erfaring med bruk av 3D-modell i Rhino/SketchUp. Gode evner til å lede og motivere medarbeidere. Gode norsk og engelskkunnskaper skriftlig og muntlig. Gyldig førerkort.

Personlige egenskaper:

Løsnings-orientert, systematisk og nøyaktig- Selvstendig, initiativrik og positiv- Fleksibel og takler hektiske hverdager- Kvalitetsbevisst og resultatorientert- Flink til å organisere eget og andres arbeid Vi tilbyr. Utfordrende arbeidsoppgaver og en selvstendig rolle i et engangs-prosjekt med store muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling.

Konkurransedyktig lønnUformelt arbeidsmiljø og utrolig korte beslutningslinjer. Tjenestebil og bosted/reise.

Vi imøteser din søknad med CV og referanser som sendes på epost til randi@willoch.no

Ta gjerne kontakt med Randi H Willoch på WhatsApp via mobil +1-914-826-6438 eller via Skype for ytterligere opplysninger.

Link. youtube https://www.youtube.com/watch?v=6GtPaujUYto&feature=youtu.be

PILOT
Hovedkategori:
Stilling Ledig
Underkategori:
No items found.
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser