En trøst i disse Bolig og klima krisetider! Oslo består i mange hundre år

25.10.2018

Dette er oppsiktsvekkende nyheter: Norske forskere er opptatt av å ikke forvirre kommende forskere, som skal overta deres arbeid i hundrevis av år frem i tid! Det er særdeles betryggende å vite at noen forskere i alle-fall tror at Oslo, fortsatt eksisterer om hundrevis av år.

Dette er oppsiktsvekkende nyheter: Norske forskere er opptatt av å ikke forvirre kommende forskere, som skal overta deres arbeid i hundrevis av år frem i tid!
Det er betryggende å vite at noen forskere i alle-fall tror at Oslo, fortsatt eksisterer om hundrevis av år! Det burde sikre økt boligbygging og stabile boligpriser i overskuelig tid. Til tross for at Klimaforskere og noen politisk styrte organisasjoner, kanskje mener det motsatte.
Og spiller det noen rolle om tømmeret blir liggende hvor det ligger? Bortsett fra, at det må bort grunnet fundamentering og nybygging.
Eller om det auksjoneres bort til et lokalt snekkerverksted i byen. Slik at de kan lage drøssevis av kule dørskilt til litt over gjennomsnittet i pris, av 800 år gammelt trevirke. Bildet Viser funn av treverk– Det kan ikke spres utover, for det skaper dokumentasjons -messig forvirring, sier Solli. Det kan altså gjøre at forskere om hundrevis av år kan tror at middelalderveien lå et annet sted enn den egentlig gjorde. Har det noen spesiell betydning dersom man kaster dette på dynga? Vil fremtidige forskere da tro at fyllinga på Grønmo var et tidligere sagbruk? Og spiller det egentlig noen rolle i en verden, hvor gen-manipulering av mennesker, dyr, planter og frukt, allerede er big business world wide? Hvor kan vi legge bruksanvisningen til våre etterkommere, slik at de finner den på riktig sted når den tid kommer.

NRK -Østlandssendingen. https://www.nrk.no/ostlandssendingen/800-ar-gammel-oslo-gate-havner-pa-dynga-1.14013841

Hovedkategori:
Anlegg
Underkategori:
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser