Bygg & Eiendom | Ledige agenturer og forretningsmuligheter | Agenturer.no

2.5.2021

Vi tilbyr en målrettet og rimelig annonsekanal for selskaper som ønsker å finne selvstendige salgsagenter. Gjennom en kampanje på Agenturer.no treffer dere akkurat det publikumet dere søker – det vil si at dere treffer personer og foretak som vet hva det vil si å være selvstendige agent.

Bygg & Eiendom er bransjer hvor vi opplever stor interesse fra agenter, forhandlere, og andre salgspartnere.
På denne siden har vi samlet muligheter innen Bygg & Eiendom – enten du er på utkikk etter et nytt produkt å selge, et mer salgsprodukt til din bedrift, eller et helt nytt forretningskonsept innen bygg- og eiendomsbransjen. Agenturer.no har pr i dag ca 120 medlemmer og vokser stadig, og her samarbeides på tvers av det faglige mellom de ulike medlemmer. Vi tror selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg!

I langt større grad enn tidligere er selgere sitt eget «brand». De har en profesjonell profil online via sosiale medier og de har et eget nettverk med kunder og kontakter som følger dem. Selvstendige salgsagenter er en naturlig forlengelse av dette hvor profesjonelle selgere representerer sitt eget foretak. Dette gir økt fleksibilitet og bedre inntjeningsmuligheter. Flere og flere selskaper oppdager og erfarer fordelene med å benytte agenter og dermed outsource hele eller deler av salget. Risikoen er lavere og majoriteten av aktive agenter vil ha en eksisterende kundeportefølje noe som gjør at veien til nye salg er kort.

Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger».

Gjennom Agenturer.no finner selskaper selvstendige agenter – og selvstendige agenter finner nye salgsmuligheter.

I tillegg til dette finner alle interesserte parter massevis av relevant innhold og unike fordeler for næringsdrivende. Vi gjennomfører også en til to ganger årlig arrangementer for bedriftsledere og agenter som er interessert i agenturer, franchise, eller andre måter å «outsource» salg på.

agenturer.no

https://agenturer.no/bygg-eiendom

Hovedkategori:
Bygg
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser