Boligbyggskandalen vokser!

2.2.2018

Det granskes altså kjøp av leiligheter til en verdi av 1,4 milliarder, snarere 500 leiligheter i regi av Oslo Kommune.. Granskningen etter Boligbygg-saken i Oslo som gjennomføres av Deloitte blir stadig utvidet.

Det granskes altså kjøp av leiligheter til en verdi av 1,4 milliarder,snarere 500 leiligheter i regi av Oslo Kommune.. Granskningen etter Boligbygg-saken i Oslo som gjennomføres av Deloitte blir stadig utvidet.Nå omfatter den 500 leilighetskjøp for mer enn 1,4 milliarder kroner, melder Dagens Næringsliv.- Alle Boligbyggs kjøp foretatt i perioden 2015–2017 omfattes av Deloittes granskning, sier Boligbyggs styreleder, Stig L. Bech til DN. Også kjøp gjort i det åpne markedet skal undersøkes.

Hvordan ville du forholde deg dersom du alltid tapte bud-runder, på boliger du virkelig var interessert i å kjøpe? Og at det i ettertid viser seg at det var Oslo Kommune som alltid hadde det høyeste budet? Dette er og blir en svær skandale som berører svært mange boligkjøpere i Oslo. De tapte egentlig kampen før den var startet. Et samlet søksmål mot Oslo Kommune hadde vært på sin Plass. Hos journalister får denne saken liten eller tildels ingen oppmerksomhet! Men dersom Boligsjefen hadde stukket tunga langt ned i halsen på en saksbehandler, så hadde det skutt fart på mediadekningen.Ref.na/na24.no

https://www.nettavisen.no/na24/boligbygg-skandalen-vokser-gransker-kjp-for-1,4-milliarder/3423412029.html

Hovedkategori:
Bygg
Underkategori:
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser