BOLIGAUKSJONEN.NO

18.10.2020

“BOLIGAUKSJONEN.NO”

 

Er den digitale verden "moden" for å ta annerledes grep i 2021?

I andre deler av Europa er "BOLIGAUKSJONER" Faktisk svært populært både for selger og kjøper! I Norge har "auksjoner" vært et vanskelig tema, og navnet auksjoner har nærmest vært forbeholdt "Hittegodsauksjoner" - "dødsbo" og "tvangsauksjoner" og har stort sett har vært underlagt "Namsmannen".

Derimot har"bilauksjoner" med biler, maskiner og verktøy fått et godt oppsving."Boligauksjon" er fortsatt skummelt og litt "nedverdigende"og kanskje litt undertrykt av bransjen selv. Det ville jo ikke være så Pop'is,å være "megler" i en fremtid som ligger i det digitale samfunnet. Om man ikke fikk vist frem seg selv for offentligheten. Men med Insta, facebook, snapchat, what's up & teams, som ligger der fortsatt for selfies, for egen og andres beskuelse. Derfor tror vi at markedsføring både i privat regi og av mer kommersiell art, vil bli opprettholdt og få god dekning.

Kjøp og salg av bolig bør etter hvert være tilnærmet like enkelt som kjøp/salg av bil.

Koble bort alt unødig fjas og digitaliser hele prosessen.

Boligauksjonen.no, består av 4 domener som henger sammen for å dekke helheten innenfor den samme tjeneste. Flere design har vært testet og utviklet i samarbeid med den besteauksjons byggeren på nett i Europa. "boligauksjonen.no " kan du få tilpasset akkurat slik du måtte ønske. Tilpasset det norske boligmarkedet,norske lover & regler, samt selger og kjøpers ønsker.

Domener som medfølger denne pakken: boligauksjon.no / boligauksjonen.no - boligauksjon.com/ boligauksjonen.com

Selges kun til etablerte foretak med nødvendige ressurser.

Forbeholdt de riktige eiere/drivere, er dette en eksklusiv pakke og overta.

Kontakt:

https://agenturer.no

Hovedkategori:
Eiendom
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser

No items found.
No items found.