Er Aviser og Media blitt det nye Politiet!

25.10.2018

Det bekymrer meg at Aviser og media snart har overtatt Politiet sin jobb! Folk ringer ikke politiet lenger, men tipser heller en avis eller Tv kanal når noe virker mystisk og rart. Refererer til hva Drammens Tidene selv skriver i

Det bekymrer meg at Aviser og media snart har overtatt Politiet sin jobb! Folk ringer ikke politiet lenger, men tipser heller en avis eller Tv kanal når noe virker mystisk og rart. Refererer til hva Drammens Tidene selv skriver i dag:

 "Et av våre viktigste oppdrag handler om å avsløre maktmisbruk, kriminalitet og overgrep mot enkeltmennesker og grupper".

Jeg synes det er greit at Aviser og Media skriver om saker som har skjedd! Men nå virker det som om de vil skrive om saker "før" det har skjedd.  I slike tilfeller, kan dette påvirke og spolere for allerede pågående etterforskning.

En pågående tidlig etterforskning/spaning, er vanligvis noe Politiet ikke opplyser media om!  Men media ønsker å være først ute og fremme seg selv. Hvordan kan dette reguleres i fremtiden? Pressefriheten har gått langt over streken!  Og de dekker seg nå bak personvernet for tipsere.. Men å navngi personer og foretak i Media basert på tips, og lenge før en etterforskning har funnet sted! Og før vi vet om det har foregått noe straffbart i det hele tatt! For disse gjelder ikke personvernet. Jeg er alvorlig bekymret! Det er nesten som om vi kunne trenge litt mer russiske og Nord koreanske innstramminger i pressekorpset!

Byggtilsynet.no

Les på Dt.no https://www.dt.no/nyhet/forbruker/drammen/drammens-tidende-lanserer-kryptert-tipsportal/s/5-57-784100

Hovedkategori:
Leder
Underkategori:
Forfatter:
Byggtilsynet

Annonser